Bufet de Sărbători

Cibo E Vino

Ești în căutare de un cadou care să impresioneze sau vrei să le oferi invitaților tăi un moment cu adevărat delicious?  Poți conta pe cea mai mare varietate de produse artizanale, aduse direct de la producători, pe care le folosim în coșul nostru de Crăciun, dar și în platourile de Anul Nou. Surprinde-ți prietenii cu cel mai pufos cozonac, copt cu grijă de experții noștri.

165 lei

Vin roșu Remole Toscana IGT Frescobaldi
Gianduiotto Classico Zaini
Ciocolată Lindlt
Mini Panetone cu ciocolată Borsari
Spaghetti De Cecco
Biscotti cu ciocolată Di Leo

de la

85 lei

Oferta se poate personaliza în funcție de preferințele clienților. Platourile sunt construite pe baza experienței de peste 15 ani a echipei noastre, avand peste 10 sortimente de brânzeturi DOP (de la Burrata di Puglia, mozzarella di bufala, taleggio DOP, până la pecorino in diverse gusturi si blue cheese), împreună cu nuci, alune, măsline Bella Cerignola, fructe proaspete, legume. Adaugam si zona de carne, cu prosciutto parma DOP maturat 24 luni, mortadella Bologna cu fistic. Folosim paine artizanală.

110 lei

Nicio sărbătoare fără cozonaci. Aducem nostalgia la tine acasă cu cei mai pufoși cozonaci, făcuți cu dragoste și ingrediente de cea mai bună calitate.

De ce suntem cei mai buni

DRAGOSTE PENTRU GUST

Ingrediente

AUTENTICE

Fructe si Legume

Proaspete

Vinuri

Speciale

Contact

CIBO E VINO

Dacă doriți să comandați preparatele noastre, să rezervați o masă pentru o experiență unică sau pentru orice altă întrebare, nu ezitați să ne contactați:

Adresă

Intrarea Tudor Ștefan 23, București, România, 011656

Telefon

+4 0759 303 303

Email

contact@ciboevino.ro