Coș de cumpărături.

0

Coșul tău de cumpărături este gol.

Meniu

Termeni și Condiții

Termeni și Condiții

Vă mulțumim că ați ales să utilizați serviciile oferite de CIBO E VINO SRL (denumită în continuare "noi", "ne" sau "compania noastră") prin intermediul site-ului www.ciboevino.ro (denumit în continuare "Site-ul nostru"). Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza Site-ul nostru. Utilizând Site-ul nostru, sunteți de acord să fiți supus acestor Termeni și Condiții.

  1. Definiții

1.1. "Noi", "ne", "compania noastră" se referă la CIBO E VINO SRL, o societate înregistrată în România, cu numărul de înmatriculare 42320264, cod unic de înregistrare J40/4445/2023.

1.2. "Dvs." și "utilizatorul" se referă la persoana care utilizează Site-ul nostru.

  1. Accesul și Utilizarea Site-ului

2.1. Accesul și utilizarea Site-ului nostru sunt supuse acestor Termeni și Condiții, precum și tuturor legilor și reglementărilor aplicabile.

2.2. Utilizatorul este responsabil de asigurarea că toate informațiile furnizate în timpul utilizării Site-ului nostru sunt corecte, complete și actualizate.

2.3. Utilizatorul este responsabil de menținerea confidențialității contului său și a parolei și este de acord să notifice imediat compania noastră despre orice utilizare neautorizată a contului sau orice încălcare a securității.

  1. Proprietatea Intelectuală

3.1. Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și materialelor prezentate pe Site-ul nostru (inclusiv, dar fără a se limita la, texte, grafice, logo-uri, imagini, clipuri video, sunete, software) sunt deținute de noi sau de către terțe părți care ne-au acordat drepturi de utilizare.

3.2. Utilizatorul este de acord să nu copieze, distribuie, transmită, afișeze, vândă, licențieze sau exploateze în alt mod conținutul sau materialele de pe Site-ul nostru fără acordul nostru scris prealabil.

  1. Limitarea Responsabilității

4.1. Site-ul nostru este furnizat "așa cum este" și "conform disponibilității", fără nicio garanție de niciun fel, fie expresă, fie implicită. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru acuratețea, actualitatea, completitudinea sau utilitatea conținutului sau materialelor prezentate pe Site-ul nostru.

4.2. În măsura maximă permisă de lege, compania noastră nu va fi responsabilă față de utilizator sau orice altă persoană pentru orice pagubă sau daună cauzată în urma sau în legătură cu utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza Site-ul nostru.

  1. Modificări și Actualizări

5.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza acești Termeni și Condiții în orice moment fără notificare prealabilă. Utilizatorul este responsabil de revizuirea periodică a acestor Termeni și Condiții pentru a fi la curent cu orice modificări.

5.2. Utilizarea continuă a Site-ului nostru după publicarea modificărilor reprezintă acceptarea acestor modificări.

  1. Legislație și Jurisdicție

6.1. Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legislația României.

6.2. Orice litigiu care rezultă din sau este în legătură cu acești Termeni și Condiții va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor din România.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@ciboevino.ro.

Acești Termeni și Condiții reprezintă înțelegerea integrală între utilizator și CIBO E VINO SRL cu privire la utilizarea Site-ului nostru și înlocuiesc toate înțelegerile anterioare sau concomitente în această privință.

Contact

Intrarea Tudor Ștefan 23, București